Vyhľadávanie

Vlastné vyhľadávanie
Zoradiť podľa:
Relevance
Relevance
Date
Web
 
 
 
 | Domov | Registrácia | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
Bez kategórie heligonka.sk Forum / Bez kategórie /  

Ako funguje fórum?...a ako sa Vám páči?

Strana  Strana 1 z 7:  1  2  3  4  5  6  7  Nasledujúca »  
Autor Janko K
Člen 

#1 | Zaslané: 29 Apr 2015 22:04 
Zeby posledný príspevok?

Autor Ondrej S
Člen 

#2 | Zaslané: 15 Apr 2015 09:30 
Zdravím,
dlhšie som sa neozval, ale poctivo čítam príspevky. Diskusia bývala šťavňatejšia, to sa musí nechať. Admin správne predpokladal, že po zavedení registrácie to "upadne". S tým vyhľadávaním a neprehľadnosťou to zas až tak špatné nie je. Predsa nik nemôže očakávať, že zapne počítač a bez námahy mu vyskočia všetky informácie ktoré chce, a to ešte ani neťukol do klávesnice. Pohodlie a lenivosť je to čo nás ubíja a tlak doby, ktorá stále "zrýchľuje", pričom deň akoby sa skracoval. Ja to vidím na priority. Nič sa nedá urýchliť a do podrobností radšej ani nezachádzať, lebo hneď sme v politike. Ja to riešim tak, že spomalím. Žijeme len raz a naháňať sa fakt nie je za čím. Treba si sadnúť, prečítať knihu, pocvičiť na heligónke, pobaviť sa s rodinou. Petrove stránky sú tu ako dar. Prešiel som veľa diskusných fór a verte, že toto je jedno z najprehľadnejiších.

Autor Simon
Člen 

#3 | Zaslané: 10 Apr 2015 06:42 
Floro
Zdravím Tě Floro, naprosto stejný názor mám i já, těch temat je hodně a za dva roky jich bude třikrát tolik což bude absolutně nepřehledné. Také jsem myslel že bude pár daných temat vytvořených adminem a do těch se bude přizpívat. Vytvoření tematu na každý prd diskutujícími považuji za zbytečné a diskuzi to znepřehledňuje.

Autor Floro
Člen 

#4 | Zaslané: 9 Apr 2015 22:03 
Malý postreh k diskusii: osobne som skôr čitateľ než diskutujúci, zvyčajne niekto zareaguje skôr a odbornejšie, tak sa radšej do témy už nepletiem, ale rád si prečítam iné názory. Anonymita mi nevadila, to skôr sem- tam nejaké osobné vulgarizmy a podpásovky, no aj to patrí k diskusii pri našej rôznosti. Prednosť však dávam registrovaniu , časom človek toho diskutujúceho spozná a vie, čo môže od jeho príspevku očakávať, prípadne pri osobných stretnutiach na heligónkarskych podujatiach pokračovať v diskusii. Prihováram sa však za zjednodušenie formy diskusie. Osobne sa často strácam, kým nájdem vhodný príspevok, alebo ho jednoducho úplne prehliadnem. Vyše 40. otvorených tém v 8. oblastiach je pre mňa priveľa. Takže z môjho pohľadu nie návrat ku starej podobe, ale k nejakému jednoduchšiemu modelu, ktorý by prinavrátil dynamiku a šťavu starej diskusie. fp.

Autor SMX
Člen 

#5 | Zaslané: 24 Mar 2015 20:53 
Asi by stálo za zamyslenie vrátiť sa k starej forme diskusie(t.j.absolútnej anonymite) ak by ju to oživilo. Možno aj formou hlasovania tu na fóre.Sám som bol skôr zástancom novej, terajšej formy ale ako všetci vidíme vedie to skoro až k umŕtveniu diskusie. Pravdu mal ADMIN, keď sa snažil vyhnúť zmene formy diskusie a vyslyšal len hlas "ľudu". Je to zrejme prezieravý človek s dobrým odhadom povahy a podstaty našej národnej. Do starej diskusie chodím často a aj cez všetok nekultivovaný balast sa dá s príspevkov veľa dozvedieť. Pomôže mi to (okrem iného) ako záujemcovi o heligónku aj pri kúpe prvého nástroja.A priznám sa aj tie hádky (až na úplne vulgárne výpady) ma vcelku bavilo čítať. Možno aj členenie na kategórie (aj keď akokoľvek praktické a prehľadné) dalo diskusii trochu mínus. Reakcie nie su také bezprostredné. Ale to už je trochu kacírsky môj názor.

Autor Simon
Člen 

#6 | Zaslané: 25 Jan 2015 20:11 
pro JanoK
Jano pošli mi mejlíka a já ti o ní napíšu co vím. Zdraví tě Šimon
miroslav.hampl@frebio.cz

Autor admin
Administrátor 

#7 | Zaslané: 25 Jan 2015 11:20 
Vyzerá tak, že pri prístupoch na túto diskusiu môžu mať ešte problémy niektoré verzie Google Chrome. Dúfam, že sa podarí aj toto vyriešiť.

Ku (ne)diskusii:

Neverili by ste, koľko užívateľov chodilo niekedy tu na fórum za podmienky, že nie sú nikde zaregistrovaní. Myslím však teraz tých "serióznych" návštevníkov! Mali na to svoje dôvody (najčastejšie kvôli zamestnaniu) a vadilo im aj to obdobie, keď som určitý čas nechal verejne zverejňovať IP-adresy prispievateľov. Dokonca bol som vtedy poprosený, aby som niektoré príspevky jedného nemenovaného návštevníka všetky pomazal, aby nebola po ňom žiadna verejná stopa na webe.Potom som všetku verejnú identifikáciu zrušil a bolo to voľné.

Plne súhlasím so Šimonom: Vtedy niekedy niekto občas aj zaťal do živého, možno to i zabolelo, ale diskusia žila. Niekedy aj do mňa zarýpali, no preglgol som a povedal som si, že "no a čo?".... Ale diskusia žila!!!

Autor JanK
Člen 

#8 | Zaslané: 25 Jan 2015 11:16 
Po rýchlom a myslím že aj úspešnom dešifrovaní Tvojích bodiek zebra, musím priznať že áno. V podstate máš pravdu, ale ja odpoviem takým biblickým. ,, Kto nie je, nech prvý hodí kameňom." :-))
Šimon ahoj. Ak môžem opýtam sa Ťa ešte raz na heligonku GLORIA, ktorú vlastní J.Hampl. Ak vieš niečo onej bližšie, hlavne čo sa týka samotnej značky, výrobcu. V PC sami nepodarilo nič nájsť.O heligonke neheligonke Weltmeister, mi povedal Martin.

Autor zebra
Člen 

#9 | Zaslané: 25 Jan 2015 08:52 
JanoK, JanoK, JanoK, nič sa ti nedá povedať, len JanoK.... !

Autor Simon
Člen 

#10 | Zaslané: 24 Jan 2015 19:44 
Tak jsem se po týdnu lyžování vrátil na tyto stránky a pozorně si přečetl poslední přízpěvky v diskuzi.
Cítím to tu stejně tak jako napsal JanK, je mi blízké co napsal Adimn, MiroS., OndrejS. Mě osobně tu nechybí ta prázdná sláma a nějaké ty občasné vulgarismy, mě tu chybí nejvíce spousta dobrých diskutérů jejichž názorů a znalostí jsem si vážil a pozorně je četl. Proč sem tito lidé přestali najednou psát si nedovedu vysvětlit. Sláma se nemlátí, vulgarismus vymyzel čímž by se dalo říct že je tu dán prostor pro kvalitní odbornou diskuzi a ONO NIC. To mi strašně vadí a opravdu si to nedovedu vysvětlit.
Pomalu si začínám říkat že mi bylo bližší když mě někdo občas škrábnul po hřbetě, ale ten zbytek mi za tu ránu stál.

Autor JanK
Člen 

#11 | Zaslané: 24 Jan 2015 18:12 
zebra
Zebra,zebra, z Tvojho príspevku cítiť tú štvavosť, ktorú spomínaš. Už dávno tu nebol takýto príspevok. Vyzerá to, že Tebe chýbajú tie príspevky. Nikto Ťa nenúti sem príspievať. Ale jednu vec sa z Tvojho príspevku dá s istotou vyčítať. A to, že vôbec nechápeš podstatu tejto stránky. Apropó, doteraz si sa nevyjadril alebo nevyjadrila? Akým spôsobom vykonávaš malú...

Autor zebra
Člen 

#12 | Zaslané: 24 Jan 2015 12:15 
ide všetko, len nie je o čom hovoriť. A mlátiť prázdnu slamu sa slušným diskutérom nechce. A tí rypáci, štváči a podobne nemajú s kým diskutovať, nemajú koho haniť. Tak radšej nech táto stránka vôbec nefunguje.

Autor Miro S
Člen 

#13 | Zaslané: 24 Jan 2015 12:02 
admin
No, Peter neviem či to funguje, ale mne sa v prehliadači Google Chrome prihlásť nedá. Stale to vypisuje, že "ľutujú, ale moju HTTP nepodporuje prehliadač". Neviem Anglicky, ale tak nejako sa mi to podarilo preložiť pomocou prekladového slovníka?!
Takže, prihlasovať sa z iných prehliadačov, vybrať si tému a môžeme diskutovať o sto šesť.

Autor admin
Administrátor 

#14 | Zaslané: 20 Jan 2015 21:50 
... ale tie problémy s registráciou by už mali byť odstránené.... alebo stále ešte niekomu pretrvávajú?

Autor Miro S
Člen 

#15 | Zaslané: 20 Jan 2015 20:07 
Nedávno tu Miro z Oravy uverejnil test o zaregistrovaní sa z rôznych prehliadačov. Nedalo sa mu zaregistrovať z Google Chrome. Mám tiež taký istý problém a možno že aj iní návštevníci tejto stránky majú to isté?!
Stačí si ale zmeniť prehliadač a je to vyriešené.
Ak ale Admin rozhodne, že tu môžu diskutovať aj nezaregistrovaní, tak mne to vadiť nebude, aj keď svoj názor na to som už dávnejšie napísal.
Kto má potrebu niečo povedať len preto, aby reč nestála - nech sa páči.
Toľko je vecí o ktorých by sa dalo diskutovať, či už o technike hry, prstokladoch, o technických zaležitostich heligoniek, o hlasoch v heligonkách, o zápisoch pre hru na heligónke, o skúsenostiach s organizovaním heligonkárskych prehliadok, aj o hudobnej teórii a iných veciach.
Len dôležité je, aby ten kto nemá žiadne skúsenosti v danej oblasti viacej počúval a menej kritizoval a hlavne, aby neurážal niekoho kto o tom niečo vie!

Strana  Strana 1 z 7:  1  2  3  4  5  6  7  Nasledujúca » 
Bez kategórie heligonka.sk Forum / Bez kategórie / Ako funguje fórum?...a ako sa Vám páči? Návrat hore
Vaša odpoveď Click this icon to move up to the quoted message
 

 ?
Prispievať môžu len registrovaní užívateľia. Pred odoslaním správy zadajte správne vaše už. meno/heslo, prípadne sa najskôr zaregistrujte.
 
  heligonka.sk Forum Poháňané Light Forum Script miniBB ®
baner_kovac-15.11.2016
Heligonky Jelinek-15.01.2013
Heligonky Koblizek
Heligonky Stancek
Heligonky Koblizek
Pesničky pre všetkých
Ozembuchy


Pridajte sa do nášho ADRESÁRA

Chromatická klaviatura

Ako sa robí harmonika u Strassera (video)

Ako sa robí harmonika v Hořoviciach (video)

Výroba hlasov

Otestujte si svoj HUDOBNÝ SLUCH