Vyhľadávanie

Vlastné vyhľadávanie
Zoradiť podľa:
Relevance
Relevance
Date
Web
 
 
 
 | Domov | Registrácia | Odpovedať | Hľadať | Štatistika |
O podujatiach, vystúpeniach, akciách heligonka.sk Forum / O podujatiach, vystúpeniach, akciách /  

Heligonkárska prehliadka Výčapy - Opatovce 2014

Strana  Strana 1 z 3:  1  2  3  Nasledujúca »  
Autor cismol 7
Člen 

#1 | Zaslané: 10 Okt 2014 07:09 
Ondrej S
Máš pravdu. Mňa to tak vyviedlo z rovnováhy, keď som to čítal, že som nevedel nezareagovať a teraz som sa ešte dozvedel, to nieje pravda, tak to už sa nedalo. Niekto sa snaží všemožne očierňovať, tak to je silná káva. Preto píšem, aby som zmiernil tú urážku na tú dievčinu. Takých ľudí, ako je anonym, by mohol už samotný počítač odhaliť a nedovoliť mu odpublikovať tie klamstvá a výmysly.

Autor Simon
Člen 

#2 | Zaslané: 10 Okt 2014 07:08 
OndrejS
Máš úplnou pravdu, napsal jsi to dobře, ale chápu že to někdo občas ve své reakci napíše jinak než je jeho běžný způsob vyjadřování. I já jsem párkrát nakonec smazal to co jsem chtěl odepsat.

Autor Ondrej S
Člen 

#3 | Zaslané: 9 Okt 2014 18:23 
cismol 7
Myslím, že to už bolo dosť tvrdé, navyše je už povinná registrácia, nehovorím či máš alebo nemáš pravdu, len... nechceme byť predsa taký, ako ten anonym, tak by sme sa mali snažiť aj svoj prejav k tomu upraviť, niekedy je možno i lepšie niečo odignorovať, pretože podaktorým tu akože diskutujúcim ide zjavne o to, aby to tu vyzeralo ako na smetisku, i keď nechápem prečo.

Autor cismol 7
Člen 

#4 | Zaslané: 9 Okt 2014 15:10 
Chcem sa ešte vrátiť k ohováraniu Vlastičky Mudríkovej. Vieš, čo vlastne spôsobuješ tým tvojim klamstvom a ohováraním? Prepáčte mi, ak teraz použijem nevhodné slová, ale takýto nerozumný ľudia, ako ten anonym, patria do ústavu pre choromyselných. Teraz si uvedom, ako sa môže tá slečna cítiť? Už vôbec nemáš rozum? Ani nevieš o čom tu píšeš. My máme Vlastičku radi a žiaden kretén nám nebude do našej heligonkárskej rodiny zasahovať a robiť rozzbroje. Keď sa tebe nepáči, tak ju nepočúvaj.

Autor Simon
Člen 

#5 | Zaslané: 23 Sep 2014 11:04 
Anonym
Jasné, v tomto s tebou souhlasím, je to tak. Mě jde jen o to že i kritická slova a komentáře jdou napsat tak nějak aby to bylo stravitelné pro obě strany. Je blbost napsat že by Vlasta pohořela na heligonkářské soutěži v Rakousku, to nejde srovnávat. Ona je lidová hráčka a zpěvačka a takto ji beru. Představ si že by ti virtuózové měli na té soutěži u toho zpívat, to bychom se možná sakra dilivi. Ona je zpěvačka a přitom se doprovází na heligonku, oni jsou techničtí virtuózové a nějak by možná něco zazpívali. Kdyby všichni zazpívali tak jak Vlasta hrá na heligonku bylo by to dobré. O to mi šlo.

Autor Anonym
 

#6 | Zaslané: 23 Sep 2014 08:26 
Simon
Simon tlieskat budu u vas dovtedy kym sa neobohrajú kym to cele neobehnu kazdy rok a nezahraju to iste. Moze sa ohobrat aj platňa aj hrač. Ludia su rovnaki vsade mas chvalu a aj kritiku. Vlasta sahranim živí tak neviem o co tu ide. Chodi hrat nemam nič proti tomu spieva pekne hrá tiež.je to.jej práca.

Autor Simon
Člen 

#7 | Zaslané: 22 Sep 2014 10:12 
Peter - Jopova
Když máš něčeho dostatek tak ti to zevšední a přestáváš si toho vážit. Arabský šejk má v garáži 50 nejluxusnějších aut a není z toho nijak unešený, někdo si koupi starší auto a opečovává ho jak
oko v hlavě. Tak nějak je to i s těmi hráči. Mnozí si v hledišti nebo u monitoru řeknou " zase, Líska, zase Čerňanský, zase Mudríková atd. a budou hledat vši. Kdyby přijeli k nám budou jim tleskat ve stoje.
Ono to tak asi v životě je, jen je potřeba si to občas uvědomit a vážit slova, třeba i kritická.

Autor Jopova
Člen 

#8 | Zaslané: 22 Sep 2014 09:01 
Na mnohych prehliadkach je Vlasta jedinou zenou, ktora hra na heligonke. Keby hrala a spievala o polovicu horsie, aj tak by sme ju mali mat radi, uz len preto ze je zena. Ti, ktori na nu slovne utocia a biju do nej...mam otazocku: To by ste ju bili aj fyzicky? Je hanba pre chlapa bit dievca a to tak naozaj, ako aj slovne.

Autor Peter
Člen 

#9 | Zaslané: 22 Sep 2014 07:45 
Simon

Šimon, Tvoja posledná veta strašne veľa vypovedá!... - je v nej veľa múdrosti, no kto nezochce, nikdy to ani nepochopí, čo si napísal...

Autor Simon
Člen 

#10 | Zaslané: 22 Sep 2014 06:54 
Anonym
Můžete mi napsat kdo z folkloristů by na té soutěži v Rakousku nebo někde jinde uspěl. Podle mne nikdo. Nepleťte si folklór s koncertní hrou na diatonickou harmoniku. Lukáš i Martin jsou vynikající hráči, nepovažuji je ale za ryzí folkloristy ani když mají na sobě nějaký kroj a oni se za ně určitě také nepovažují. Techniku hry dovedu posoudit a samozřejmě vím že i Vlasta, které tu dáváte pěkně zabrat, má rezervy v technice hry stejně jako 95% všech dalších hráčů. To mi ale u toho folkloru nějak moc nevadí, já vnímám hráče jako celek, hudba, zpěv, projev. Přece nemůžete srovnávat sebelepší terchovskou nebo detvianskou cirfovačku s nějakou soutěží ve hře na heligonku. To ale absolutní blbost a absolutně nesrovnatelné. Ve folkloru nejde soutěžit. Ale pamatuji jak jste tady prali zrovna toho Martina jak Vám przní folklór, prali jste tu terchovce, teď se serete do Vlasty. Pošlete je všechny k nám, my si jich budeme vážit.

Autor Anonym
 

#11 | Zaslané: 21 Sep 2014 15:51 
to je úžasné čo sa tu človek dozvie. Pre názor alebo pravdu by ste si navzájom oči vyklali. Darmo ludská zloba nepozná hraníc a hlavne keď názor alebo pravda je v rozpore s niekym iným. No a ty s tým "ozembuchom" a "orgánom činom v trestnom konaní si to spečatil." Nezdá sa ti že ty urážaš ? spamätaj sa!!

Autor Anoným
Anonym 

#12 | Zaslané: 21 Sep 2014 12:21 
Môj zlatý anonym neviem o čo ti stále ide, je jeden hudobný nástroj volá sa ozembuch ten sa búcha o zem ale tebe znalcovi umenia to hovoriť nemusím. Teba musel tiež niekto praštiť po hlave,keď trepeš takéto hlúposti.Najviac má mrzí,že tiež hodíš na heligónkarske stretnutia keby tí ľudia vedeli kto si asi by si to neprežil toto je hrubé osočovanie a urážanie a je to na paragraf a ver tomu,že ja mám také páky aby som vypátral kto si.Ty si myslíš že keď sa skrývaš za anonymom´že sa to nedá vypátrať.Pre políciu to nie je žiadny problém. Keď s tým okamžite neprestaneš budeš mať čo vysvetľovať orgánom činom trestnom konaní.

Autor Miro S
Člen 

#13 | Zaslané: 21 Sep 2014 12:01 
Peter
Heligonkári, že sa necháte vyprovokovať a odpisujete - čudujem sa!!!

Autor Peter
Člen 

#14 | Zaslané: 21 Sep 2014 11:40 
No a ?

Trebárs hoc i "púťová" hráčka, môžeš ju nazvať ako chceš. Fakt je ale taký že publikum ju chce. Za svoj život som videl na pódiách nie raz aj skutočné heligonkárske umenie, ktoré naopak často nezožalo toľko aplauzu ako vystúpenie obyčajných "púťových, krčmových" hráčov. Obľúbenosť sa totiž neráta počtom získaných diplomov z majstrovstiev... je to úplne o niečom inom. A Ty prosím nezazlievaj iným, že majú radi niekoho, koho Ty neznášaš. Povedal si svoj názor, napr. ja osobne ho akceptujem, ale zmier sa stým, že väčšina ľudí si myslí niečo iné než Ty... Takto to ber!

Autor Anonym
 

#15 | Zaslané: 21 Sep 2014 08:26 
To je pravda , kality hry sa nedosahujú kecaním a vlezoriťou, ale hrou. Kvalitný hráč sa nemá čo báť, ako napríklad Martin Čerňanský bol tušim 6. v poradí na majstrovstvách sveta, Hochman z Trenčína taktiež skončil výborne a Vaša slávna Vlastička je len a vždy bude ako púťová hráčka s klobúkom na zemi.

Strana  Strana 1 z 3:  1  2  3  Nasledujúca » 
O podujatiach, vystúpeniach, akciách heligonka.sk Forum / O podujatiach, vystúpeniach, akciách / Heligonkárska prehliadka Výčapy - Opatovce 2014 Návrat hore
Vaša odpoveď Click this icon to move up to the quoted message
 

 ?
Prispievať môžu len registrovaní užívateľia. Pred odoslaním správy zadajte správne vaše už. meno/heslo, prípadne sa najskôr zaregistrujte.
 
  heligonka.sk Forum Poháňané Light Forum Script miniBB ®
baner_kovac-15.11.2016
Heligonky Jelinek-15.01.2013
Heligonky Koblizek
Heligonky Stancek
Heligonky Koblizek
Pesničky pre všetkých
Ozembuchy


Pridajte sa do nášho ADRESÁRA

Chromatická klaviatura

Ako sa robí harmonika u Strassera (video)

Ako sa robí harmonika v Hořoviciach (video)

Výroba hlasov

Otestujte si svoj HUDOBNÝ SLUCH